Πρόγραμμα Σπουδών

 

από το Φροντιστήριο Αγγλικών Ευθυμίου Μαρία στην Θεσσαλονίκη

 
 
Τα επίπεδα σπουδών που ακολουθούν οι μαθητές στο Φροντιστήριο Αγγλικών Ευθυμίου Μαρία Private Language School, καθορίζονται με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς στην Εκπαίδευση.

  • Τμήμα pre-junior για παιδιά 6-7 ετών
  • Τμήμα Αj, Bj one-year course επίπεδο βασικό για παιδιά 8-9 ετών

Εδώ οι μαθητές μαθαίνουν το λεξιλόγιο και αποκτούν τις ικανότητες επικοινωνίας που χρειάζονται για την παρακολούθηση της τάξης επιπέδου Α1.

  • Τμήμα Αs – Επίπεδο Α1 για παιδιά ηλικίας 10 ετών. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μαθαίνουν να αυτοσυστήνονται ή να συστήνουν άλλο πρόσωπο, να θέτουν προσωπικές ερωτήσεις και να απαντούν σε αυτές. Μπορούν να επικοινωνούν με απλά λόγια όταν ο συνομιλητής τους μιλά αργά και καθαρά.
  • Τμήμα Bs – Επίπεδο Α2 για παιδιά ηλικίας 11 ετών. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μπορούν να κατανοούν φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά και καθημερινά για οικεία θέματα (οικογένεια, σχολείο, φίλοι), να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν πληροφορίες για αυτά τα θέματα.
  • Τμήμα Cs – Επίπεδο Β1 για παιδιά ηλικίας 12 ετών.Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μπορούν να τα καταφέρουν στις περισσότερες καταστάσεις που θα συναντήσουν σε ένα ταξίδι που ομιλείται η συγκεκριμένη γλώσσα, μπορούν να διηγηθούν ένα γεγονός ή μια εμπειρία και να περιγράψουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους.
  • Τμήμα D – Επίπεδο Β1+ για παιδιά ηλικίας 13 ετών. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μπορούν να κατανοούν το περιεχόμενο πολύπλοκων κειμένων. Ακόμη, μπορούν να επικοινωνούν με αυθορμητισμό και άνεση με ομιλητή της γλώσσας-στόχου.
  • Τμήμα επιπέδου Β2 προετοιμασίας εξετάσεων.Τα παιδιά σε αυτό το επίπεδο μπορούν να εκφράζονται με σαφήνεια και λεπτομέρειες για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, να εκφέρουν άποψη για θέματα επικαιρότητας και να παρουσιάζουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διαφόρων θεμάτων.
  • Τμήμα επιπέδου C2 προετοιμασίας εξετάσεων για την απόκτηση βεβαιώσεων ECPE-CPE-MSU (proficiency), IELTS, TOEIC για μαθητές, φοιτητές ενήλικες.

Στο σχολείο υπάρχει η δυνατότητα χρήσης διαδραστικού πίνακα και πραγματοποίησης εργασιών με τη βοήθεια βιβλίων, περιοδικών και internet.

Τα βιβλία των μαθητών είναι e-books που τους επιτρέπουν να επαναλαμβάνουν το μάθημα στο σπίτι και να κάνουν εξάσκηση της γλώσσας δια μέσου ασκήσεων, διάφορων δραστηριοτήτων και παιχνιδιών.

Ζητήστε πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313000313, 6939582800 και κάντε την εγγραφή σας ΣΗΜΕΡΑ!
 
Φροντιστήριο Αγγλικών Ευθυμίου Μαρία